Днес официално ще бъде даден стартът на Мотосезон 2018

Днес официално ще бъде даден стартът на Мотосезон 2018. Точно в 9:30 ч. на ул. Оборище в София ще започне церемонията по откриването на сезона, съобщават от телевизия „Европа“.

Внушителното мото-шествие ще премине по маршрут: ул. „Оборище“, булевардите „Васил Левски“, „Цар Освободител“, Цариградско шосе, Алея Яворов, „Никола Вапцаров“, „Черни връх“ и „България“ до пътен възел Бояна, където има акробатични номера на каскадьорите от шоуто Полицейска академия, майсторски стънт изпълнения на най-добрите състезатели в България и гонки по затворена отсечка на Околовръстен път.

На прага на Мото-сезон 2018 организаторите отправят призив за повече толерантност, внимание и отговорност на пътя. Въпреки, че МВР отчита положителна статистика за ПТП-тата с мотористи през 2017-та, спрямо 2016, мотористите припомнят, че на пътя излизат най-мобилните, но в същото време най-уязвими участници в движението. Организаторите призовават всички мотористи да приведат и машините, и себе си в изрядно състояние за Мотосезон 2018, за да се избегнат нежелателни инциденти. Освен в столицата Мотосезон 2018 ще бъде официално открит и в още няколко града в страната, сред които Пловдив, Казанлък и Стара Загора.

В откриването в София ще се включат и мотористи от Луковит. Очаквайте подробности.

Коментирайте

avatar

Сходни публикации

Предстоящи събития
П
В
С
Ч
П
С
Н